Úvod Novinky Telekom uviedol lacnejší roaming pre Easy a Easy Fix

Telekom uviedol lacnejší roaming pre Easy a Easy Fix

0

Slovenský operátor Telekom pokračuje vo vylepšovaní svojich roamingových ponúk. Dnes sme sa dozvedeli, že predstavil dva roamingové balíčky a to konkrétne pre Easy a Easy Fix. Znamená to teda, že zo zahraničia si zákazníci môžu zavolať za menej ako 17 centov, resp. poslať SMS správu už za 6 centov.

Letný roaming – lacnejšie volania zo zahraničia

Balíček lacnejších volaní zo zahraničia s názvom Letný roaming je dostupný pre zákazníkov s kartou Easy a programom Easy Fix. Za poplatok 5€ získate 30 voľných minút na prečerpanie prichádzajúcich aj odchádzajúcich hovorov v Zóne 1 (EÚ, Island, Lichtenštajnsko a Nórsko). Ceny pre ostatné zóny sú nezmenené, balíček platí 30 dní a operátor naň uplatňuje minútovú tarifikáciu.

Aktivácia – zašlite SMS na číslo 12323 v znení LETO ZAP

 

Letný SMS roaming – 50 voľných SMS z Európy

Podobne ako tomu je aj pri Letnom roamingu, aj pri jeho SMS variante platí pre karty Easy a programy Easy Fix. Balíček obsahuje 50 voľných SMS správ pre poslanie zo Zóny 1 (EÚ, Island, Lichtenštajnsko a Nórsko). Trvanie balíčka je nastavené na 30 dní a aktivovať si ho môžete za 3€.

Aktivácia – zašlite SMS na číslo 12323 v znení LETOSMS ZAP

Je pekné vidieť, že operátori sa snažia zlacniť svoje programy a ponuky ešte pred letnou sezónou. Zároveň sa však neviem dočkať budúceho leta, keď by všetky roamingové poplatky v EÚ mali zaniknúť. Aký názor na to máte Vy?

Zdroj: Tlačová správa