Úvod Dohady Špecifikácie HTC One Mini potvrdené: Dvoj-jadrový procesor, HD displej a Android 4.2.2

Špecifikácie HTC One Mini potvrdené: Dvoj-jadrový procesor, HD displej a Android 4.2.2

0

HTC One Mini sa má v Európe začať predávať už začiatkom budúceho mesiaca, tak je jasné, že čoraz viac a viac ľudí (hlavne operátorov) k nemu získa prístup. Dnešná novinka pochádza z výsledkov benchmarkovej aplikácie GFX Bench.

V spomínanej aplikácii sa objavil HTC One Mini, ktorý je poháňaný dvoj-jadrovým 1.4GHz procesorom Snapdragon 400 a grafickým čipom Adreno 305. Server GFX Bench okrem toho potvrdil rozlíšenie displeja 720 x 1280, ktoré by malo byť premietnuté na 4.3 palcovom displeji. Tí z Vás, ktorí majú radi hodnoty ppi, sa potešia, keďže displej HTC One Mini sa bude pýšiť 342ppi. Majitelia Samsung Galaxy S4 Mini s jeho qHD displejom sa budú musieť uspokojiť s 256ppi displejom. Čo sa týka softwaru, malú novinku od HTC bude poháňať Android 4.2.2.

GFX Bench však nepotvrdil všetky špecifikácie, ako napríklad 2GB RAM a 16GB vnútornej pamäti. Zariadenie by pritom malo prísť s BeatsAudio a UltraPixelovým fotoaparátom. HTC One Mini si energiu bude brať z 1,700mAh batérie, čo je v dnešnej dobe skutočne „mini.“

HTC One môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

 

HTC One Mini sa má v Nemecku začať predávať už 3. augusta. Dostupnosť na Slovensku zatiaľ nie je známa, no predpokladáme, že za Nemeckom zaostávať veľmi nebudeme.

htconeminigfx htconeminigfx2

Zdroj: GFXBench via PhoneArena