Úvod Novinky Sony Xperia Z Ultra sa bude predávať za 679€, SmartWatch 2 už...

Sony Xperia Z Ultra sa bude predávať za 679€, SmartWatch 2 už od 140€

1

Nový smartphone od Sony so štítkom „ultra“ dostal cenovku, ktorá nie je jedna z najnižších. Sony Xperia Z Ultra, 6.4 palcový smartphone sa bude predávať od 679€. Vďaka obrovskému displeju a rýchlemu procesoru v podobe Snapdragon 800 však môžete čakať obrovský výkon a pohodlie pri pozeraní filmov, či hraní hier.

smartwatch2

Na druhej strane tu máme nové inteligentné hodinky, ktoré sú vyrobené z hliníka. SmartWatch 2 disponuje displejom s rozlíšením 220 x 176 a vďaka certifikácii IP57 sa s nimi môžete kľudne okúpať. Čo sa týka využitia, to je celkom pestré. Vďaka vyše 200 aplikáciám s nimi budete môcť prijať hovor, čítať správy, prezrieť si nové upozornenia, kontrolovať sociálne siete a médiá, čítať maily, zhotovovať fotografie, či ovládať prezentácie alebo prehrávače hudby a videa. Ako čerešnička na torte je schopnosť práce so športovými a fitness aplikáciami.

Nové hodinky sa v Británii začnú predávať už od £120, čo je v prepočte približne €140. Čo hovoríte na nové produkty? Zaujal Vás viac gigantický smartphone alebo šikovné hodinky?

Zdroj: Clove, Amazon via PocketDroid