Úvod Novinky Sony rozposiela pozvánky na udalosť pred IFA 2013. Chystá sa predstavenie Honami?

Sony rozposiela pozvánky na udalosť pred IFA 2013. Chystá sa predstavenie Honami?

2

Japonský výrobca sa za posledný rok zmenil asi najviac v jeho smartphonovej histórii. Priniesol totiž zaujímavé zariadenia, ktoré disponujú rovnakými alebo podobnými dizajnovými črtami, vďaka čomu ich spoznáte aj na kilometer ďaleko. Podľa všetkého však tento rok ešte neskončili. Novinárom totiž rozoslali pozvánky na 4. septembra, dva dni pred oficiálnym začiatkom IFA 2013.

Pamätáte si ešte na Sony i1 Honami? Toto zariadenie malo byť predstavené v Paríži, no nakoniec z toho nič nebolo, a preto je ďalšou logickou zastávkou spomínané podujatie IFA 2013. Berlín bude podľa všetkého svedkom súboja veľkých displejov, keďže Samsung tam pravdepodobne predstaví Galaxy Note 3 a HTC možno ukáže HTC One Max.

sonypozvanka

Sony Honami si vďaka svojim špecifikáciám získal srdcia mnohých fanúšikov najnovších technológií. Aby ste mali predstavu o čom sa bavíme, tak dobre čítajte. Novinka od Sony bude disponovať štvor-jadrovým procesorom Snapdragon 800, 20MPx fotoaparátom, 2GB RAM a 3,000mAh batériou. Pozerať sa pritom budete na 5 palcový Full HD displej.

Na ktoré zo zariadení sa tešíte viac? Je to Sony Honami alebo Galaxy Note 3? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: AndroidAuthority