Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy S2 možno nedostane aktualizáciu na Android 4.2. Príčinou majú byť...

Samsung Galaxy S2 možno nedostane aktualizáciu na Android 4.2. Príčinou majú byť problémy s úpravou TouchWiz

11

Pred niekoľkými mesiacmi sa objavili informácie o tom, že Samsung začal pripravovať aktualizáciu na Android 4.2 pre obľúbený Samsung Galaxy S2. Jedná sa o zariadenie, ktoré svoju púť začalo už na Android 2.3, čo jeho majiteľov pochopiteľne potešilo. Podľa informácií z technologického servera Connect.de sa však majitelia Galaxy S2 aktualizácie vôbec nemusia dočkať.

Podľa zdroja Samsung aktualizáciu skutočne naplánoval, no kvôli „problémom s úpravou prostredia TouchWiz“ musel operáciu predčasne odstaviť, čo by znamenalo, že toto zariadenie ostane na verzii Android 4.1.2. Nejedná sa teda o obrovskú stratu, keďže aktualizácia na Android 4.2.2 patrila medzi tie menšie, no som si istý, že nejeden majiteľ Galaxy S2 ostane sklamaný. Keďže Galaxy Note prvej generácie disponuje rovnakým hardwarom ako Galaxy S2, je možné, že aktualizácie sa nedočká ani on.

Potvrdiť však môžeme, že aktualizáciu na Android 4.2.2 rozhodne dostane Galaxy S II Plus. O situácii s Galaxy S2 Vás budeme ešte informovať. Čo na to hovoríte? Sklamal Vás Samsung alebo ste so softwarovými aktualizáciami pre Galaxy S2 spokojní? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: Connect.de via SamMobile