Úvod Novinky LG pripravuje na predstavenie G2, zvolili podobný štýl reklamy, aký používa Samsung

LG pripravuje na predstavenie G2, zvolili podobný štýl reklamy, aký používa Samsung

1

Ak si pustíte video nižšie, pochopíte, čo som myslel tým „podobným štýlom reklamy“. Od použitia rovnakého typu videa až po podobnú hudbu. Nová reklama na LG G2 na mňa pôsobí tak, akoby k nej priložilo ruku marketingové oddelenie Samsungu. V novom videu totiž LG použil letáky a iné reklamné prostriedky na to, aby naprieč New Yorkom rozposlal jednu správu: „Podľa mňa si perfektný/-á. Od G.“

Ak v celej problematike LG G2 nie ste ako doma, zopakujem Vám, o čom sa bavíme. Ide o novú vlajkovú loď druhého najväčšieho juhokórejského výrobcu. Novinku bude poháňať procesor Snapdragon 800, pozerať sa budete na 5.2 palcový 1080p displej, fotiť budete vďaka 13MPx fotoaparátu s optickým stabilizátorom obrazu, tlačidlá pre menenie hlasitosti, ako aj niečo, čo vyzerá ako zariadenie pre snímanie odtlačkov prstov, boli umiestnené na zadnú stranu zariadenia. Zariadenie okrem toho nebude disponovať žiadnymi tlačidlami na prednej strane, podobne ako tomu je aj pri Nexus 4.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=2yYB8RZukKU[/fve]

Oplatí sa teda počkať na novinku od LG? To mi povedzte Vy. Nenarážam pritom na hardware. Stále som zástancom toho, že vďaka LG je Nexus 4, ktorý používam deň čo deň, tak kvalitný. Trápia ma skôr softwarové aktualizácie, ktoré LG až tak dobre nezvláda. Ak si myslíte, že sa pri novinke zmenia, tak LG G2 vyzerá ako úžasné zariadenie.

Zdroj: YouTube via AndroidBeat