Úvod Dohady LG G2 bude mať 5.2 palcový Full HD displej a fotoaparát s...

LG G2 bude mať 5.2 palcový Full HD displej a fotoaparát s optickým stabilizátorom obrazu

0

Špecifikácie pripravovaného LG G2 sú deň čo deň atraktívnejšie. Nové dohady tvrdia, že LG G2 príde s väčším displejom a lepším fotoaparátom.

LG G2, nástupca LG Optimus G by mal podľa posledných informácií disponovať 5.2 palcovým LCD IPS displejom s Full HD rozlíšením (423ppi). Prvotné informácie hovorili o 5 palcovom displeji.

Okrem toho má novinka od LG disponovať aj vylepšeným 13MPx fotoaparátom s optickým stabilizátorom obrazu, čo je funkcionalita, ktorú má obsahovať aj nový Samsung Galaxy Note III.

Zaujímavá informácia pochádza z kórejského servera ETNews, ktorý tvrdí, že LG G2 prinesie technológiu snímania odtlačkov prstov. To by znamenalo, že by LG predbehol ako Samsung, tak aj Apple a mohol by začať s marketingom svojej novej funkcionality. Tvrdím to z toho dôvodu, že nový iPhone, ako aj ďalšie modely Galaxy série majú priniesť spomínanú technológiu.

Nič však nie je oficiálne potvrdené a to znamená, že veriť sa nedá skutočne ničomu. Všetko sa dozvieme počas predstavenia v New Yorku, ktoré je naplánované na 7. august.

Zdroj: ETNews via AndroidAuthority