Úvod Aplikácie Milý (ježiško) Google: Prosím kúp nám aplikáciu Krome a začni ju používať

Milý (ježiško) Google: Prosím kúp nám aplikáciu Krome a začni ju používať

5

Sedíte za svojím počítačom a zrazu dostanete SMS. Od koho však je? Ak ste ako ja, je dosť možné, že Váš telefón je hneď vedľa Vás alebo priamo vo Vašom vrecku. Veľa ľudí však telefón používa úplne inak a zvyknú si ho nechať mimo ich dosah. Aby ste teda zistili prečo Vám telefón zapípal, musíte vstať a pohľadať ho. Niektorí z Vás používajú rôzne pomôcky, ktoré sú však väčšinou dostupné len pre tých, ktorí si svoje zariadenia rootli. To však nie je ideálne riešenie.

S ideálnym riešením prišiel vývojár aplikácie Krome, ktorá využíva novo-predstavené upozornenia v prehliadači Chrome. Za 0,50€ si nainštalujete Krome na Váš smartphone a spárujete ho s Vašim počítačom. Vždy, keď dostanete upozornenie na telefón sa automaticky objaví aj na Vašom počítači, samozrejme len v Chrome.

krome1 krome2 krome3

Nie som si istý, či má Google Slovensko veľké slovo v nových projektoch, no ak náhodou áno, tak by sme ako majitelia smartphonov a tabletov boli nesmierne radi, ak by ste niečo podobné zaimplementovali do Androidu a to natívne. Čo na to hovoríte Vy? Myslíte, že ide o dobré riešenie?

[app]pl.damianpiwowarski.krome[/app]

[nggallery id=328]

Zdroj: AndroidPolice, Google Play via AndroidBeat