Úvod Hry Canabalt HD dostáva veľkú aktualizáciu – nové levely, multiplayer a ženská postavička

Canabalt HD dostáva veľkú aktualizáciu – nové levely, multiplayer a ženská postavička

0

Ikonická ‚behačka‘ prešla veľkou aktualizáciou, ktorá prináša niekoľko noviniek.

Canabalt rozhodne patrí do zbierky originálnych a klasických hier, ktoré si treba pripomínať. Koniec koncov, spolu s Pac-Manom táto hra skončila v múzeu moderného umenia. Dnes však pre ňu nastáva zlomový bod, keďže nová aktualizácia pre Android prináša niekoľko noviniek a prekvapení. Novinkou sú hlavne nové levely, ktoré zdieľajú, tak ako ostatné levely, jednu podstatnú vec. Tou je princíp nekonečného bežania a skákania, čo teda znamená, že Canabalt HD budete pohodlne ovládať aj jedným prstom. Levely sa medzi sebou však aj líšia. Ako príklad si môžeme zobrať level, v ktorom sa „pevný“ povrch, po ktorom môžete bežať, premení na neviditeľný a vy ho budete musieť odhadnúť len pomocou toho, kam si sadli vtáky.

Ďalšou novinkou je „lokálny“ multiplayer. To znamená, že Canabalt HD si môžete zahrať na jednom zariadení až dvaja. Obrazovka telefónu sa pritom rozdelí na polovicu a tak každému ostane vlastná polovica. Pri smartphonoch môže byť tento princíp hrania celkom obtiažny, no pri tabletoch by situácia mohla byť rapídne lepšia. Multiplayerová verzia Canabalt-u existuje už nejaký ten čas, zahrať si ju mohli napríklad majitelia Android konzoly Ouya.

canabalt

Poslednou veľkou zmenou je pridanie ženskej postavičky, ktorú vývojári odlíšili hlavne dlhšími vlasmi. Keď si zapnete hru, systém Vám automaticky a náhodne priradí postavičku, s ktorou budete musieť zabehnúť čo najďalej.

Poznáte Canabalt? Hrali ste už túto hru, či to už bolo v jej flashovej podobe alebo priamo na Vašom Android zariadení? Čo hovoríte na novinky?

[fve]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IMBg75_TiLw[/fve]

[app]fishnoodle.canabalt[/app]

[nggallery id=313]

Zdroj: Google Play