Úvod Neprehliadnite vlavo Spoločnosť Sony predstavila SmartWatch druhej generácie

Spoločnosť Sony predstavila SmartWatch druhej generácie

2

Inteligentné hodinky spoločnosti Sony známe ako SmartWatch sa stali obľúbeným doplnkom a pomocníkom, pričom Sony uviedla verejnosti ich druhú generáciu.

Nové SmartWatch majú 1,6 palcový dotykový displej s vylepšeným rozlíšením 220 x 176 pixelov a stúpla aj možná hodnota jasu. Zariadenie reprezentuje hliníkové telo a nerezové materiály, a na uchytenie môžete použiť ľubovolný 24 mm náramok.

Hodinky sú vybavené certifikáciou IP57, takže ich môžete nosiť v daždi či sa s nimi kúpať. O konektivitu sa postará NCF čip a Bluetooth vo verzii 4.0.

 

 

Nie je Vám jasné, čo by ste s takýmito hodinkami robili? Okrem času dokážete nimi prijať hovory, správy, notifikácie, kontrolovať sociálne siete a médiá, čítať maily, zhotovovať fotografie, ovládanie prezentácií alebo prehrávačov hudby a videa, nastavovať hlasitosť či pracovať so športovými a fitness aplikáciami.

Sony tvrdí, že pre hodinky má až 200 aplikácií a taktiež sľubuje veľmi dlhú životnosť batérie. Údaje o životnosti ale k dispozícii nie sú. Celosvetová dostupnosť začne v septembri tohto roku a o cenách môžeme zatiaľ len špekulovať.

Pozrite si prezentačné video produktu.

[fve]http://youtu.be/DoUzM7WYlP0[/fve]

zdroj: androidautority.com