Úvod Neprehliadnite vlavo Robert Downey Jr. bude reklamnou tvárou HTC. Za 12 miliónov $

Robert Downey Jr. bude reklamnou tvárou HTC. Za 12 miliónov $

1

Možno si pamätáte na marcové vyjadrenia šéfa marketingu v  HTC, že známe heslo spoločnosti “Quietly Brilliant”  ide do dôchodku a a taiwanský výrobca začne éru nového, odvážneho a súčasného marketingu.

Odvaha HTC sa už začína prejavovať, čo sme si mohli napríklad všimnúť na Twitteri, kde otvorene kritizovala svojho veľkého rivala, Samsung Galaxy S4.

Tak ako Samsung pre svoju propagáciu využíva známe tváre ako Setha Rogena či LeBrona Jamesa, pre rovnaký krok sa rozhodlo aj HTC. Dobre informovaný zdroj Bloombergu povedal, že novou tvárou spoločnosti bude známy herec Robert Downey Jr., ktorého poznáme z titulov ako Iron Man, The Avengers alebo Sherlock Holmes.

robert_downey_jr_phone-630x261


dffr

Podľa zdroja Robert podpísal s HTC dvojročný kontrakt na 12 miliónov dolárov, pričom počas tohto obdobia bude propagovať výrobky spoločnosti v televízii, tlači, bilboardoch či online médiách. Sám herec bude mať dokonca slovo pri samotných marketingových aspektoch.

Spoločnosť HTC spravila určite dobrý krok, no na to aby dobehla Samsung má toho ešte veľa pred sebou. Samsung je známy nápaditými a vtipnými reklamnými videami nehovoriac o tom, že do reklamy v USA Samsung investoval 400 miliónov dolárov zatiaľ čo HTC „iba“ 46 miliónov dolárov.

zdroj: androidauthority.com