Úvod Dohady Nové fotografie Sony Honami ukazujú detaily, ako napríklad xenónový blesk

Nové fotografie Sony Honami ukazujú detaily, ako napríklad xenónový blesk

1

Sony Xperia Honami je opäť v správach s ďalšími fotkami, ktoré sa dostali na internet. Tentokrát však vieme takmer presne čo nás čaká po dizajnovej stránke. Takmer hovorím preto, že zariadenie ešte nie je vo finálnej fáze, keďže na smartphone chýbajú napríklad tlačidlá na menenie hlasitosti.

Zadná strana zariadenia je momentálne vyrobená z plastu, no to sa môže vo finálnej verzii zmeniť, keďže väčšina novších Xperia zariadení ponúka sklo.

Najzaujímavejšou časťou dnešných noviniek však nie sú použité materiály na výrobu smartphonu ale jeho fotoaparát a blesk. Povráva sa, že Xperia Honami ponúkne veľký 1/1.6″ senzor s rozlíšením 20MPx. Pod fotoaparátom sa vyníma jeden LED blesk a na pravo-boku je ďalší, pravdepodobne xenónový blesk.

[nggallery id=305]
Na fotografiách je jasne viditeľné tlačidlo fotoaparátu, čo by sme pri takomto zariadení očakávali. Okrem toho na zariadení nájdeme sloty pre microSD a microSIM, ktoré sú skryté po záslepkami, čo by mohlo naznačovať certifikáciu IP 58.

Čo sa týka výkonu, s tým by ste si nemali robiť starosť, keďže Xperia Honami pobeží na jednom z najvýkonnejších čipov, Snapdragon 800. Po softwarovej stránke sa o zariadenie postará Android 4.2 Jelly Bean a pozerať sa budete na 5 palcový 1080p displej.

[nggallery id=306]

Čo si myslíte o novinke od Sony? Zaujal Vás tento smartphone natoľko, že premýšľate o jeho kúpe?

Zdroj: Justamp via GSMArena