Úvod Dohady LG potvrdil Snapdragon 800 pre nový G2

LG potvrdil Snapdragon 800 pre nový G2

0
LG dnes oficiálne potvrdil, že nový G2, nástupca po Optimus G príde s najnovším procesorom Snapdragon 800.

Ich vyjadrenie okrem iného potvrdzuje aj fakt, že LG mení svoju stratégiu a názov „Optimus“ už pri high-end zariadeniach nebude používať. Namiesto tohto názvu LG začína používať tzv. „G Series.“ Optimus tu s nami pravdepodobne ostane, no len pre slabšie Android zariadenia.

Niektoré kórejské servery dokonca špekulujú aj o tom, že G2 by mohol predstavený už v júli, no predstavenie v auguste alebo septembri na IFA 2013 v Berlíne je podľa nás oveľa pravdepodobnejšie.

Podľa informácie, ktoré sa o novom smartphone od LG objavili doteraz by malo zariadenie disponovať novým procesorom Snapdragon 800 (ktorý bol dnes potvrdený), 2GB RAM, 5 palcovým 1080p displejom a 13MPx fotoaparátom.

Podľa predstaviteľov LG by mal nový G2 priniesť „niečo iné a niečo unikátne.“ Čo to však bude si môžete tipnúť Vy, pretože my nemáme poňatia, o čom to vlastne rozprávajú. Je možné, že pôjde o dizajnový prvok, podobne ako pri Optimus G (Nexus 4).

Len včera sme Vás informovali o tom, že LG začne masovú produkciu ohybných displejov už túto jeseň, čo by znamenalo, že takýto displej by sa mohol objaviť aj v spomínanom G2. Či to tak bude sa dozvieme až o pár mesiacov.

Zdroj: UnwiredView