Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 6

Ženský kútik Android aplikácií 6

0

Rovnomenná aplikácia k internetovej komunite Beautylish.com. Niektorým je táto stránka dobre známa, takže nie je dôvod čítať viac, šup šup stiahnuť aj do telefónu, nech máte tie správne typy vždy pri sebe.

Pre tie, ktorým Beautylish zatiaľ nič nehovorí, v krátkosti prezradím o čo ide. Beautylish je mega zdroj inšpirácie, rád, návodov ohľadom vizáže a celkového make-upu. Nájdete tu typy na účesy, nechty, maľovanie očí, ako si vytvoriť ombré nie len na vlasoch ale aj na perách, ktorá špirála je tá najlepšia a podobne. Ako jedna z užívateliek v tejto komunite máte možnosť komunikovať s ostatnými, pýtať si rôzne rady, poskytovať tie svoje, hodnotiť články, recenzovať produkty.  Všetko sa tu točí okolo make –upu, zdravej životosprávy, typov na cvičenie, diéty, ale nájdete tu aj  nové módne trendy podľa celebrít.

Ako začať? Nič zvláštne, opäť si jednoducho vytvoríte svoj profil s fotografiou.  Vyplníte info o sebe, hlavne to akej farby máte oči, vlasy, akú máte pleť – predsa len týka sa to všetko make-upu. Meno sa skladá z krstného mena a priezviska . V komunite vystupujete potom pod krstným menom a prvým písmenom z Vášho priezviska (napríklad:  Lenka S.).

beautylish1 Screenshot_2013-05-29-06-01-04 Screenshot_2013-05-29-06-02-23

Hlavná obrazovka obsahuje ponuku: Editorial, Produkty, Rozhovor, Videá a Fotografie.

Editoriál (Editorial) – obsahuje články rôzneho druhu, samozrejme zamerané na vizáž. Články sú roztriedené podľa kategórií ako štýl, wellness, produkty, tipy a triky…

Produkty(Products) – veľmi užitočné, hlavne č osa týka recenzií jednotlivých produktov. Prehľadne spracované a roztriedené do kategórií podľa druhov. Nachádzajú sa tam produkty od všetkých známých spoločností,  aj tie menej známe pre náš trh. Je tam skoro celá ponuka parfumérie Sephora, aspoň čo sa týka jednotlivých značiek. Výborne funguje vyhľadávanie podľa názvu. Skúšala som rôzne produkty a našlo mi všetky.

Rozhovor (Talk)– komunikujete s ostatnými používateľkami, môžete si radiť, hodnotiť príspevky, pýtať sa akékoľvek otázky. Dievčatá si radia v rôznych veciach, ohodnotenie outfitu na stretávku po 5 rokoch, vhodný účes na promócie až po zhodnotenie či sa daná špirála rozmazáva aj niekomu inému.

Ponuku Video a Fotky myslím netreba obzvlášť predstavovať. Vo videách nájdete videá od používateliek. Jedná sa väčšinou o návody na maľovanie alebo úpravu vlasov, či nechtov. Fotky sú fotky, samozrejme tiež od užívateliek a vyzerá to celé ako Pinterest. Aj v týchto ponukách sa nachádzajú kategórie pre lepšiu orientáciu.

Aplikáciu oceníte hlavne pre jej obšírnosť a množstvo informácií, ktoré v nej nájdete. Najviac oceňujem recenzie produktov a videá s tutoriálmi. A ako sa píše na Google Play: Beautylish je ideálna aplikácia pre Vašu posadnutosť krásou. Ste dostatočne posadnutá?

[app]com.beautylish[/app]

Zdroj: Google Play