Úvod Novinky Samsung chce opraviť málo vnútornej pamäti na Galaxy S4 pomocou softwarovej optimalizácie

Samsung chce opraviť málo vnútornej pamäti na Galaxy S4 pomocou softwarovej optimalizácie

8

Približne pred dvoma týždňami sa na internete začali ozývať prví nespokojní zákazníci, ktorí zistili, že po spustení svojej novej „hračky“ mali k dispozícii len niečo vyše 8GB využiteľného miesta. Samsung okamžite odpovedal svojským štýlom a poukázal na to, že miesto, ktoré je zabrané má význam, keďže vďaka nemu zariadenie disponuje toľkými zaujímavými funkciami a odporučil kúpu microSD karty. To väčšinu ľudí samozrejme neuspokojilo a sťažnosti, resp. nespokojnosť sme zaznamenali aj v komentároch.

Samsung na sťažnosti nezabudol a teraz prichádza s ďalším vyhlásením. Ponúkol ho pre CNET UK, kde tvrdí, že Samsung „si uvedomuje sťažnosti, ohľadom problému“ a že v komunikácii so svojimi zákazníkmi budú pokračovať aj naďalej. Okrem iného sa pokúšajú uvoľniť miesto na vnútornej pamäti pomocou softwarovej optimalizácie.

Je preto dosť možné, že majitelia Galaxy S4 sa už čoskoro dočkajú aktualizácie, ktorá by mohla priniesť zoštíhlený software obsiahnutý v novej vlajkovej lodi.

Samsung je presvedčený, že načúvanie našim zákazníkom a odpovedanie na ich potreby je súčasťou nášho inovačného procesu.

Samsung svojim zákazníkom rozhodne načúva viac, než ostatní výrobcovia. Svedčia o tom aj pravidelné aktualizácie ich zariadení a nová verzia Galaxy S4 s čistým Androidom, ktorá bola predstavená včera na Google I/O. Bude zaujímavé sledovať s čím príde juhokórejský výrobca. Čo na to hovoríte Vy? Ocenili by ste podobnú aktualizáciu alebo si zatiaľ vystačíte?

Zdroj: CNET via AndroidAuthority