Úvod Dohady Samsung: Budúci týždeň bude 10 miliónov predaných Galaxy S4, Galaxy Note 3...

Samsung: Budúci týždeň bude 10 miliónov predaných Galaxy S4, Galaxy Note 3 na IFA 2013

0

Šéf Samsungu, JK Shin včera povedal reportérom, že Galaxy S4 dosiahne 10 miliónov predaných jednotiek a to už budúci týždeň, zatiaľ čo len veľmi opatrne odpovedal na otázku ohľadom ohybného displeja na Galaxy Note 3.

Podľa JK Shina dosiahne ich vlajková loď pre tento rok 10 miliónov predaných kusov už budúci týždeň, čo je oveľa skôr, než jeho predchodca.

„Sme si celkom istí, že 10 miliónov predaných kusov Galaxy S4 prekonáme už budúci týždeň, čo je oveľa skôr, než pri Galaxy S3,“ povedal Jong-kyun Shin.

Galaxy S3 dosiahol magickú, 10 miliónovú hranicu „až“ 50 dní po začatí predaja, zatiaľ čo Galaxy S4 to zvládne za menej než mesiac. Telefón sa začal predávať 26. apríla v Južnej Kórei a neskôr v ďalších krajinách. Dnes sa predáva v celkovo 60 krajín po celom svete. Zaujímavým faktom je aj to, že len 5 dní po začatí predaja Samsung stihol predať 4 milióny kusov.

Pre nás najzaujímavejšou otázkou bola otázka, ktorá sa týkala ohybného displeja na Galaxy Note 3. JK Shin odpovedal pohotovo: „Potrebujeme viac času,“ čo naznačuje, že Galaxy Note 3 nepríde s novou Youm technológiou. Zariadenie s 5.99 palcový OLED displejom by sa malo objaviť už na IFA 2013 v Berlíne.

Zdroj: Korea Times via AndroidAuthority