Úvod Výrobcovia Asus Nový Nexus 7 sa údajne začal rozposielať do skladov, širokej verejnosti má...

Nový Nexus 7 sa údajne začal rozposielať do skladov, širokej verejnosti má byť dostupný v júli

6

Tak ako už určite viete, počas Google I/O sme sa nedočkali nového hardwaru, ani novej verzie Androidu. Sklamaní boli hlavne tí, ktorí sa tešili na novú verziu Nexus 7, či dokonca Motorola X Phone. Nezúfajte však, všetky tieto zariadenia si k nám skôr či neskôr nájdu cestu. Nové informácie, ktoré boli publikované na taiwanskom serveri DigiTimes totiž tvrdia, že nová verzia Nexus 7 sa už začína rozposielať do skladov a predstavený by mal byť už budúci mesiac.

Podľa redaktorov DigiTimes, ktorí sú v obore špekulácií viac než presní si Google objednal sedem palcový displej s rozlíšením 1920 x 1200. O tablete sa šíri niekoľko špekulácií, no väčšinou sa zhodujú na to, že nový tablet poskytne úžasné 1080p rozlíšenie.

Zdroje z výroby Nexus 7 tvrdia, že Google si od výrobcov displejov AU Optronics objednal cez 1 milión displejov, ktoré už firma stihla vyrobiť. Všetky tieto informácie zapadajú do toho, čo sa doteraz len povrávalo, presnejšie fakt, že Nexus 7 druhej generácie bude predstavený budúci mesiac spolu s Android 4.3 Jelly Bean.

Nexus-7

Celkové číslo objednaných Nexus 7 druhej generácie sa pohybuje na hranici 8 miliónov kusov a Asus ako aj zvyšok spoločností zodpovedných za výrobu jeho súčiastok sú zaneprázdnené jeho výrobou. Google sa podľa všetkého poučil a tentokrát objednal dostatočné množstvo obľúbeného 7 palcového tabletu.

Ak by všetko to, čo sme sa dnes dozvedeli bolo skutočne pravdivé, predstavenie by malo nastať už o niečo vyše dvoch týždňov, presnejšie 10. júna. Zariadenie by sa na trh malo dostať v polovici júla. Podľa všetkého bude leto 2013 veľmi zaujímavé.

Zdroj: AndroidCommunity