Úvod Výrobcovia HTC HTC One sa predáva výborne, no Galaxy S4 ešte o niečo lepšie

HTC One sa predáva výborne, no Galaxy S4 ešte o niečo lepšie

6

Minulý rok sa niesol v absolútnej dominancii vlajkovej lodi Samsung, Galaxy S III. Tento rok je však iný, keďže o prvenstvo bojuje s rivalom v podobe HTC One. Ako sa mu však darí? Podľa ankety z dvadsiatich obchodov amerického operátora AT&T v Los Angeles sa HTC One predáva výborne, čo sú skvelé správy pre trápiaceho sa taiwanského výrobcu.

Jediným problémom je fakt, že aj napriek tomu, že HTC One sa predáva ako teplé rožky, Galaxy S4 sa predáva ešte lepšie. HTC One sa v USA začal predávať 19. apríla, zatiaľ čo Galaxy S4 až 27. apríla. To však nemení nič na fakte, že Samsung za ten krátky čas stihol predať viac kusov, než HTC.

[alert type=“green“]Súboj HTC One vs. Galaxy S4 zúri aj v slovenských e-shopoch. Ktorý si vyberieš ty?[/alert]

Čo sa týka nespokojných zákazníkov, HTC One bol vrátený viackrát, než Galaxy S4 a to z dôvodu mŕtvych pixelov a pokazených reproduktorov, no zdroj, ktorý stojí za týmito údajmi tvrdí, že nejde o problém, ktorý by postihoval veľa zákazníkov. Samsung nenecháva nič na náhodu a spolu s tromi reklamami, ktoré pripravil sa aj naďalej snaží zabezpečiť pozíciu číslo jeden na trhu so smartphonami.

Zdroj: PhoneArena