Úvod Novinky Google HTC možno sprístupní AOSP ROM pre všetkých majiteľov HTC One

HTC možno sprístupní AOSP ROM pre všetkých majiteľov HTC One

3

Včera sme Vám priniesli informácie o tom, že Google edícia HTC One je skutočná a začne sa predávať už 26. júna. Jedinou nevýhodou je fakt, že len v USA. Ak ste si však už stihli zaobstarať „klasický“ One so Sense 5 a chceli by ste z neho spraviť „Google edíciu“ aké máte možnosti? Dá sa to vôbec?

Podľa posledných informácií sa HTC snaží „prísť s najlepším riešením ako priniesť túto možnosť ľudom, ktorí si už HTC One stihli kúpiť,“ čo znamená, že nakoniec možno HTC sprístupní AOSP ROM. Či tí, ktorí si kúpia HTC One z Google Play dostanú možnosť inštalácie Sense 5 zatiaľ nie je známe.

Z HTC zatiaľ nevyšlo žiadne oficiálne stanovisko ohľadom podobnej ROM, takže je dosť možné, že sa tešíme zbytočne, no samozrejme aj aj dosť možné, že sa tešíme oprávnene. Každopádne, je pekné vidieť, že sa taiwanský výrobca snaží spríjemniť používanie svojho smartphonu a nezabúda pri tom na najzákladnejší stavebný blok – zákazníkov.

Teraz je rad na Samsungu s jeho Galaxy S4. Čo by ste povedali na to, ak by ste si mohli nainštalovať „Google edíciu“ pomocou jednoduchého flashu? Ktoré zo zariadení by ste si vybrali?

[poll id=“120″]

Zdroj: GSMArena