Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 1

Ženský kútik Android aplikácií 1

5

S priateľom si často nechávame rôzne odkazy na papierikoch po celom byte. Zamilované, vtipné, ak má niekto niečo urobiť a pod. Je to pre nás užitočná zábava. Keď však nie sme spolu dlhší čas, aby nám nebolo smutno, posielame si tieto odkazy cez mobil.

Všetko to nám umožňuje jednoduchá a zábavná aplikácii Avocado, vďaka ktorej  máme súkromný priestor len pre nás dvoch. Stačí byť online.

Avocado je aplikácia, ktorá Vám umožní udržať spojenie s najdôležitejšou osobou vo Vašom živote, nech idete kamkoľvek. Je to primárne určené pre páry, ale myslím, že by to mohli využiť aj dobré kamarátky alebo rodina. Opísala by som to ako súkromný Facebook. Avocado umožňuje posielať správy, zdieľať fotky, nálady, to-do listy, plánovanie akcií, všetko, čo môže dnešný pár pre komunikáciu využiť a zabaviť sa.

kalendár nákupný zoznam správy

Na začiatok je potrebné prihlásiť sa cez emailovú adresu. Následne si spolu s priateľom vytvoríte spoločné heslo, ktorým sa do aplikácie obaja prihlásite, ale kedže sa automaticky ukladá, tak vlastne len raz. Pridáte si profilové fotografie a hurá do toho.

Čo teda ponúka Avocado?

Prehľad jednotlivých funkcií v skratke:

Správy – klasické písanie textových správ – čo samozrejme využívame najčastejšie, funguje jednoducho ako chat, výhodou je, že ak ste obaja online, vidíte, či Vám priateľ odpisuje. (“typing”). Ďalej umožňuje:

  • odosielanie fotografií v rámci chatu,
  • nakresliť vlastný obrázok (niečo ako skicár v pc),
  • možnosť vytvoriť si vlastnú podobu smajlíkov pomocou fotky, vlastného obrázku z galéria alebo nakresliť v spomínanom skicáry,
  • predpripravené správy Quick notes,
  • posielanie objatia alebo bozku.

Zoznam úloh alebo To-do list – ja najčastejšie využívam ako nákupný zoznam. Je možné si vytvoriť zoznam úloh, ktoré po splnení jednoducho “odfajknete”. Pri nakupovaní si škrtám jednotlivé položky nákupu.

Eventy – udalosti – k dispozícii je kalendár, do ktorého si môžete značiť, čo len chcete, spoločné akcie, párty, kino, divadlo….

Galéria – zoznam obrázkov, fotiek, všetkého, čo ste nahrali, odfotili alebo vytvorili v skicári.

Nastavenie – profily Vás a Vášho priateľa, samozrejme sprevádzané profilovou fotografiou, emailové adresy a dátumy narodenia. Zároveň je tu možnosť meniť prihlasovacie heslo.

Všetky zmeny, ktoré urobí jeden z Vás, sa automaticky zobrazia aj na hlavnej obrazovke Správy – či už je to vytvorenie udalosti, uloženie fotografie, zmena v nakúpnom zozname a pod.

Avocado je pre mňa hlavne o zábave a neustálom kontakte so svojou polovičkou :) Verím, že si aplikácia nájde priaznivcov aj medzi vami.

1 2 3 4 5
[fve]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wjvS4khjlX8[/fve]

[app]io.avocado.android[/app]