Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Bulvár – všetky bulvárne plátky pod jednou strechou

Tip na aplikáciu: Bulvár – všetky bulvárne plátky pod jednou strechou

3

Slovenská novinárska scéna vyzerá tak ako vyzerá a to kvôli vysokému dopytu po bulváre. Žijeme vo svete, kde má svadba Martinky z Turca vyššiu čítanosť ako výbuch v Bostone alebo kompletná deštrukcia afghánskej školy plnej detí. Správy o tom, čo robia politici keď sa nudia sú dôležitejšie ako fakt, že štát utláča podnikateľov a že mladí ľudia nemajú z čoho vyžiť.

Najhoršie na tom všetkom je fakt, že ľudia sa za to nehanbia, podobné plátky vyhľadávajú vo veľkých počtoch ako stádo, ktoré chce o ostatných vedieť viac ako o sebe. Vývojári z KneeGo vycítili príležitosť využiť dav nenásytných konzumentov posledných škandálov a odhalených bradaviek, ktorí bažia po posledných informáciách o plastických operáciách a počte vlhkých gatiek z koncertu amerického adolescenta a naprogramovali aplikáciu, ktorá zhrnie všetky vysoko náučné poznatky do jedného, nikdy nekončiaceho streamu.

1 2 3 4

Aplikácia Bulvár zbiera nové články zo serverov ako Topky.sk, Cas.sk, či Pluska.sk a zoraďuje ich za sebou v chronologickom poradí. Na výber však máte aj sekciu TOP, ktorá sa zaoberá, len tými najzvrhlejšími kúskami.

Ak by ste si aplikáciu chceli stiahnuť do svojho smartphonu, môžete tak spraviť úplne zadarmo, odkaz nájdete nižšie.

[app]org.kneego.bulvar[/app]

Zdroj: Google Play