Úvod Aplikácie Tasker prešiel aktualizáciu, prináša Holo UI a nižšiu cenu

Tasker prešiel aktualizáciu, prináša Holo UI a nižšiu cenu

0

Tasker je už dlhšiu dobu jeden z najlepších nástrojov pre automatizáciu Vášho Android smartphonu. Zároveň bol však známy aj tým, že jeho užívateľské rozhranie bolo jedno z tých najhorších. Vývojári z Crafty Apps zapracovali a v najnovšej aktualizácii prinášajú nové Holo UI, ktoré z Taskera robí (dizajnovo) úplne inú aplikáciu. Ak by Vám to nestačilo, aplikácia okrem toho prešla radikálnou zmenou ceny.

1 6

Tasker je stále rovnako užitočný nástroj ako doteraz, len po novom svojim užívateľom uľahčí jeho používanie. Oveľa jednoduchšie si teda nastavíte profily, zautomatizujete rôzne úlohy ako vypínanie služieb a pripojení pre šetrenie baterkou. Vývojár dokonca pred-programoval niektoré z úloh aby to mali noví používatelia ešte jednoduchšie.

2 3 4 5

Na aplikácii bolo teda upravené takmer všetko, vrátane jej ceny, ktorá sa teraz pohybuje na hranici dvoch eúr, čo je v porovnaní s jeho predošlou cenou obrovská zmena. Vývojári z Crafty Apps však poveadali, že ak im predaje nepokryjú náklady na vývoj, cenu opäť zdvihnú, takže akciovú cenu treba využiť čím skôr.

Ak si chcete užiť pekné Holo UI, Vaše zariadenie musí bežať pod Android 4.0+. Aplikácia je už dostupná z Google Play, odkaz nájdete nižšie.

[app]net.dinglisch.android.taskerm[/app]

Zdroj: Google Play