Úvod Aplikácie SwiftKey v číslach: Ako sa používa na celom svete

SwiftKey v číslach: Ako sa používa na celom svete

0

Keď sa jedná o klávesnicu, ktorá sa dá stiahnuť z Google Play, tak číslom 1 je pre nás SwiftKey. Engine, ktorý dokáže predpovedať to, čo sa snažíte napísať je úžasný, nová funkcia Flow je taktiež veľmi pekne spracovaná a okrem toho si môžete zmeniť ako samotná klávesnica vyzerá. Čo viac by ste od klávesnice mohli chcieť? Tím, ktorý stojí za SwiftKey pripravil malú infografiku.

Vďaka celosvetovému úspechu bol tím SwiftKey schopný pripraviť zaujímavé štatistiky takmer zo všetkých kútov sveta. Do štatistík zaradili kategórie ako napríklad, najnemotornejší spisovatelia, kto sa najviac spolieha na predpoveď, či komu sa najviac páči Flow.

swiftkey

  • 42% SwiftKey používateľov žijú v USA
  • Mexičania denne napíšu 2,650 znakov. Priemer je 1,794.
  • V Dánsku píšu najpresnejšie, s presnosťou 37%. Presnosť zvyšku sveta je 34%.
  • Jedno z 15 slov v dánštine napíšu pomocou predikcie.
  • 84% ľudí v Indii má povolený SwiftKey Flow, čo je o 10% viac než kdekoľvek inde vo svete, neznamená to však, že túto funkciu používajú najviac.
  • Tento titul patrí používateľom z Poľska, ktorí Flow používajú pre napísanie 31% zo všetkých ich správ (zvyšok sveta je na hranici 24%)
  • Najdlhšiu vzdialenosť, ktorú prejdú prstom cez displej vďaka Flow zaznamenali v Kanade. Ide o 6.4 metra.
  • Keď sa jedná o témy, 53% z nás nepoužíva predvolenú tému (mexičania sú na tom inak, až 73% nepoužíva základnú tému).
  • Ľudia z Indonézie majú najviac radi farebné témy, ich obľúbené sú Neon, Pumpkin, Dark a Berry. Rusi naopak zbožňujú Holo, ľudia z Vietnamu naopak svetlé témy, zatiaľ čo turci preferujú Sky a nakoniec írom sa najviac zapáčila téma Fuchsia.
  • Čo sa týka viac než jedného povoleného jazyka, Gréci majú povolené takmer vždy 2, zatiaľ čo švajčiari ich majú povolené až 3.

Neviem ako Vám ale mne sa podobné štatistiky veľmi páčia. Kto by bol povedal, že poliaci budú takými fanúšikmi SwiftKey Flow? Každopádne, som vďačný tímu, ktorý stojí za takouto fantastickou klávesnicou, že si našiel čas rozobrať štatistiky a roztriedil ich. Fakt, že sa o ne s nami podelil je taktiež veľké plus.

Ak SwiftKey ešte nepoužívate a chceli by ste túto klávesnicu vyskúšať, nižšie nájdete odkaz. Ja som neodolal a klávesnicu používam na smartphone ako aj na tablete.

[app]com.touchtype.swiftkey[/app]

[app]com.touchtype.swiftkey.phone.trial[/app]

[app]com.touchtype.swiftkey.tablet.full[/app]

[app]com.touchtype.swiftkey.tablet.trial[/app]

Zdroj: SwiftKey Blog via AndroidPolice