Úvod Novinky Android Stiahnite si: Nový Google Play Store 4.0.25

Stiahnite si: Nový Google Play Store 4.0.25

15

Po niekoľkých screenshotoch a informáciách, ktoré sa dostali medzi internetovú verejnosť Google začal s aktualizovaním svojho obchodu Google Play, ktorý teraz disponuje s novým dizajnom. Pripraviť sa môžete na jednoduchšiu, čistejšiu a rýchlejšiu verziou. Predchádzajúca verzia niesla poradové číslo 3.10.14, zatiaľ čo nová je 4.0.25 a stiahnuť si ju môžete pomocou odkazov na konci článku.

nexus10play

Nový Google Play vyzerá (aspoň subjektívne) oveľa lepšie, hlavne na tabletoch. Podobný obsah je spojený v malých skupinkách. Výbornou funkciou sú odporúčania, ktoré sa nahrávajú počas toho ako scrollujete. Spomínal som už, že Google zjednodušil nákupný, resp. inštalačný proces?

gplay1 gplay2 gplay3 gplay4 gplay5

Na prevzatie

K APK sa dostali redaktori AndroidPolice, ktorým ju poslal jeden čitateľ, ktorému už aktualizácia prebehla. Kryptografický podpis aplikácie zaručuje, že aplikácia je bezpečná pre inštaláciu a nebola nijako pozmenená. Ak sa Vám nechce čakať, kým aplikácia prebehne klasickým spôsobom, nainštalujte si ju pomocou odkazov nižšie. Niekoľko ľudí sa však sťažuje na nesprávne fungovanie po inštalácii, takže ak Vám to nebude fungovať okamžite, nebojte sa, nie ste sami.

[nggallery id=286]

Zdroj: AndroidPolice