Úvod Novinky Pozrite si príslušenstvo S-View Cover, Flip Cover a Protective cover pre Galaxy...

Pozrite si príslušenstvo S-View Cover, Flip Cover a Protective cover pre Galaxy S4 na videách

1

Kórejský gigant už pri oficiálnom predstavení svojho top modelu Galaxy S4 avizoval množstvo zaujímavého príslušenstva pre tento produkt.

Medzi používateľmi budú najvyhľadávanejšie hlavne kryty a ochranné púzdra, pričom si ich teraz môžete pozrieť na hands-on videách a aj podľa toho sa môžno rozhodnúť, ktorý kus najlepšie ochráni vašu budúcu „eS štvorku“. K dispozícii sú takisto orientačné ceny tohto príslušenstva.

S-View Cover

Táto ochranná pomôcka sa na prvý pohľad líši od ostatných obdĺžnikovým otvorom na prednej strane, čo má jedinú úlohu a to zobrazenie času a informácií bez toho aby ste museli kryt odňať. Informácie sa automaticky zobrazia v sivom prevedení na čiernom pozadí, čo vďaka AMOLED displeju spôsobí naozaj minimálnu energetickú náročnosť. Riešenie je to podľa nás praktické a dobre vymyslené, no nepáči sa nám už cena, ktorá by sa mala pohybovať niekde okolo 70 amerických dolárov.

 

[fve]http://youtu.be/ZOJ7U3ryMJs[/fve]

Flip Cover

Druhým krytom v poradí je klasické flip púzdro, ktoré sa veľmi dobre predávalo už pri predošlom Galaxy S3 a podobne to bude určite aj pri súčasnom Galaxy S4 zariadení. Relatívne normálna je aj cena, ktorá sa bude pohybovať na hranici 35 dolárov.

 

[fve]http://youtu.be/t4MVHE554lc[/fve]

Protective Cover

Posledný z krytov síce neochráni displej smartfónu jeho prevedenie je však masívnejšie, čiže prípadné pády by nemali byť problém. Príťažlivé sú aj rôzne farebné variácie a hlavne 20 dolárová cena.

 

[fve]http://youtu.be/bXsKDZrLfFQ[/fve]

Ak si však na originálne príslušenstvo nepotrpíte či už kvôli cene alebo je Vám to jednoducho jedno, čo chráni váš smartfón, na populárnom ebay.com určite nájdete množstvo napodobenín alebo aj kvalitných alternatív s lepšou cenou.

zdroj: androidnext.de