Úvod Novinky Orange pridáva Galaxy S4 do svojej ponuky, v porovnaní s ponukou z...

Orange pridáva Galaxy S4 do svojej ponuky, v porovnaní s ponukou z UK je to okrádanie

39

Dnes sme Vás podrobne informovali o dostupnosti Galaxy S4 u rôznych operátorov, alebo v oficiálnych predajniach. Zatiaľ čo v značkových predajniach Samsung bude dostupný už zajtra, O2 svojich zákazníkov odvezie do predajní limuzínou a Telekomumáci ho začnú predávať už budúci utorok, Orange bol až doteraz ticho.

To sa však mení, dnes do svojej ponuky zaradil najnovší model Galaxy S4, ktorý na(pre)cenil nasledovne:

orange

Všetky ceny platia pre Orange e-shop a dostupnosť zariadenia zatiaľ nebola potvrdená. Každopádne táto informácia opravuje špekuláciu o tom, že by Galaxy S4 mohol stáť len €199 pre €39 paušál, ktorá sa tu objavila pred pár dňami.

[alert type=“green“]V týchto e-shopoch kúpite Samsung Galaxy S4 najlacnejšie.[/alert]

Každopádne, ceny sa nám pekne črtajú, niekde je zariadenie drahšie, niekde lacnejšie. Čo je pri Orange naozaj zvláštne je to, že HTC One vedú ako lacnejšie zariadenie, zatiaľ čo v e-shopoch je situácia opačná. Čo je však ešte oveľa viac zvrátené je to, že na britských ostrovoch dávajú Galaxy S4 úplne zadarmo pre paušál, za ktorý zaplatíte £36/€42,7 mesačne (500 minút, 5000 SMS, neobmedzené dáta). Ak by Vám to nestačilo, stačí si priplatiť €2,40 a pridajú Vám k tomu ďalších 5000 minút. Je to boj neférovosti, ktorý len tak ľahko nevyhráme. Ak by ste si chceli porovnať, čo by ste za to, čo platíte na Slovensku dostali v UK, kliknite sem. Dajte nám vedieť čo si myslíte o cenách. Kúpi si niekto Galaxy S4?

Zdroj: Orange Ďakujeme za tip, Michal!