Úvod Aplikácie Oficiálny klient pre Twitter bol aktualizovaný na verziu 4.0

Oficiálny klient pre Twitter bol aktualizovaný na verziu 4.0

0
Twitter
Oficiálna Twitter aplikácia bola aktualizovaná na verziu 4.0, ktorá prináša nový Holo dizajn, automatické dokončovanie užívateľských mien a hashtagov a možnosť zobraziť galérie fotografií.

Keďže som oficiálnu verziu aplikácie pre Twitter nikdy nemal v láske musím uznať, že som dnes ostal milo prekvapený. Nový dizajn je čistý, jednoduchý a hlavne konečne nasleduje dizajnový jazyk, ktorý odporúča samotný Google. Twitter pridal možnosť swipovať do boku, čo Vám umožní jednoduchšiu navigáciu medzi časovou osou, súkromnými správami, či prehľadom toho, kto Vás spomenul.

twitter51

Nová verzia okrem toho prináša integráciu so zdrojmi mimo Twitteru, ako napríklad s hrami, či aplikáciami. Twitter okrem toho zdôraznil, že aplikácia odteraz dokáže automaticky dokončovať užívateľské mená a hashtagy, čo bola jedna vecí, prečo som v posledných mesiacoch presedlal ku „konkurencii“ v podobe Falcon Pro.

Nová aplikácia si však napravila svoju povesť a konečne je opäť použiteľná. Dajte nám vedieť aké s ňou máte skúsenosti a či ste s aktualizáciou spokojní.

[app]com.twitter.android[/app]

Zdroj: Google Play