Úvod Novinky Nový smartphone Pantech Vega Iron, tentokrát už oficiálne

Nový smartphone Pantech Vega Iron, tentokrát už oficiálne

2

O novom zariadení od menej známej spoločnosti Pantech sme už počuli niekoľko vcelku detailných informácií. Dnes však po prvýkrát vieme potvrdiť niektoré zo špekulácií, keďže na oficiálnych stránkach Pantech sa objavila tlačová správa.

Elegantne vyzerajúce zariadenie ponúka 5 palcový 720p displej, rýchly štvor-jadrový procesor Snapdragon 600 o takte 1.7GHz, čo ho zaraďuje do high-end kategórie, medzi zariadenia ako Galaxy S4, či HTC One.

Pantech Vega Iron ponúka všetko, čo by ste od dnešného päť palcového high-end zariadenia mohli chcieť, až na full HD rozlíšenie displeja. Pripraviť sa teda môžete na Wi-Fi a LTE, 13MPx zadný fotoaparát, 2.1MPx predný fotoaparát, 2GB RAM a 32GB vnútornej pamäti. Rozmery Smartphone má nasledujúce rozmery 136.3 x 67.6 x 8.8 milimetra a váži 153 gramov.

Čo je na novinke od Pantechu asi najhoršie je jeho miniatúrna batéria, ktorá prichádza s kapacitou 2,150mAh.

Zariadenie okrem toho prichádza s funkciami podobnými tým, ktorými disponuje Galaxy S4. Dostupný budete mať tzv. „Gaze Recognition,“ ktorý zabezpečí scrollovanie a pozastavenie videa, či „Inteligentný fotoaparát,“ ktorý automaticky vyberie optimálne nastavenie podľa toho, kde sa práve nachádzate.

Pantech Vega Iron prichádz a s Android Jelly Bean 4.1.2 a dostupný bude v bielom a čiernom prevedení. O dostupnosti, ani cene zatiaľ bohužiaľ nič nevieme.

Zdroj: Pantech via AndroidAuthority