Úvod Novinky Google Google Nexus 10: Ochranné puzdro konečne dostupné z Google Play

Google Nexus 10: Ochranné puzdro konečne dostupné z Google Play

0

Google Play je jedno zvláštne miesto, kde sa deju nepredvídateľné veci. V jeden deň si myslíme, že nás ničím neprekvapí, deň na to pridajú nový tovar, podobne ako je tomu aj dnes. Nie, že by som nebol rád, som skôr zaskočený ako je vôbec možné, že Google pridáva oficiálne puzdro na ich najlepší (jediný) 10 palcový tablet až teraz, päť mesiacov po začatí predaja. Každopádne, puzdro je tu, je dostupné, tak si o ňom poďme niečo povedať.

Pozrite si: Videorecenzia Nexus 10

zadnykryt1 zadnykryt2 zadnykryt3

Ide o tzv. smart cover, teda puzdro, ktoré aktivuje magnet vo vnútri zariadenia a tak keď ho ho prekryjete puzdrom, automaticky sa vypne displej. Samotné puzdro sa na zariadenie pripne zo zadnej strany, po odstránení plastového krytu, ktorý sa nachádza na vrchnej časti.

Prečítajte si: Recenzia Nexus 10

nexus10puzdro

Puzdro prichádza v dvoch farbách, v tmavo sivej a v šarlátovej. Cena za jedno takéto puzdro je $29.99/£24.99/€29.99. Ak bývate v krajine, kde je povolený nákup zariadení z Google Play a toto puzdro rozhodne chcete, neváhajte, keďže sa predáva ako teplé rožky. Teraz nám už ostáva len počkať si na nabíjačku, ktorá využije pogo piny.

Zdroj: Google Play via AndroidAuthority