Úvod Hry Android konzola a ovládač v jednom, GameStick bude meškať 2 mesiace

Android konzola a ovládač v jednom, GameStick bude meškať 2 mesiace

0
Android herná konzola a ovládač v jednom, GameStick sa k vývojárom dostane už tento mesiac, zatiaľ čo k spotrebiteľom až v júni.

GameStick od PlayJam je jeden z projektov z Kickstarteru, ktorého kampaň skončila už pred dvomi mesiacmi a odvtedy sa všemožne snažil vzbudiť pozornosť všetkých Android gamerov. Musíme uznať, že popri Android hernej konzole OUYA to rozhodne nemal najľahšie. S čím ďalej, tým lepšími hrami pre Android začali podobné produkty rásť ako huby po daždi.

PlayJam dodržal svoj sľub a vývojárske verzie už začal rozposielať. Tí, ktorí projekt podporili cez Kickstarter taktiež očakávali, že svoju verziu dostanú ešte tento mesiac, no plány sa zmenili a dátum začatia rozposielania bol presunutý na jún. Podľa PlayJam za presunutím dátumu stojí „vysoký dopyt“ pod GameStick, no či to je pravda potvrdiť nevieme.

Spoločnosť chce pre predajné kusy použiť kvalitnejší spôsob výroby, keďže verzie, ktoré dostanú vývojári sú prinajlepšom nekvalitné. Zmeny, s ktorými prišiel PlayJam ich okrem toho donútia k tomu, aby svoj produkt do sveta dopravili pomocou lodnej, namiesto leteckej dopravy.

Jún bude teda mesiacom Android hier, keďže vtedy by sa mala začať predávať aj spomenutá konzola OUYA.

Zdroj: Engadget via AndroidAuthority