Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Galaxy S4 Mini by sa mal čoskoro ukázať

Samsung Galaxy S4 Mini by sa mal čoskoro ukázať

4

Ak si pamätáte minuloročného menšieho súrodenca Galaxy S3 s prívlastkom Mini, určite viete, že po jeho predstavení sa objavili skôr negatívne reakcie a odborná verejnosť bola voči tomuto modelu skeptická. Galaxy S3 Mini sa však skvele predával (aj predáva) a po pozorovaní môjho okolia si ho obľúbilo hlavne nežnejšie pohlavie.

galaxy-s4-mini-2

Logiky sa teda očakáva, že po predstavení Samsungu Galaxy S4 sa musí skôr či neskôr objaviť aj verzia Mini. Podľa informácii by to už nemalo trvať dlho vzhľadom na to, že Twiiter dnes odhalil modelové označenia tohto smartfónu z technickej podpory Samsungu.

galaxy-s4-mini-model-numbers1GT-I9190 by mal byť štandardný model Galaxy S4 Mini narozdiel od modelu s označením GT-I919, ktorý bude mať dual SIM funkciu. Ďalej sa objavili označenia GT-I9195 kde by malo ísť o zariadenie s LTE podporou a model s označením GT-I9198 bude určený pre čínsky trh.

Informácie samozrejme nie sú oficiálne a čo sa týka špekulácii o parametroch, S4 Mini bude mať 4,3 palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 960 × 540 a 256 ppi, 1,6 GHz dual-core procesor a Android vo verzii 4.2.2.

Ak ste majiteľom Samsungu Galaxy S3 Mini, dajte nám vedieť v komentároch či ste s ním spokojný a či si poprípade plánujete zaobstarať ďalšiu generáciu, model Galaxy S4 Mini.

zdroj: androidauthority.com