Úvod Novinky Samsung Galaxy S IV: Obrovský výkon, no v plastovom tele?

Samsung Galaxy S IV: Obrovský výkon, no v plastovom tele?

2

Záhada o Samsung Galaxy S IV sa pomaly ale isto začala odkrývať a dnešný článok nie je žiadnou výnimkou. Ruský analytik Eldar Murtazin totiž tvrdí, že Galaxy S IV už videl a taktiež tvrdí, že jeho telo bude vyrobené z rovnakého plastu, z akého je vyrobený Galaxy S III. Murtazin si ale myslí, že Samsung pridal dostatok nových úprav, ktoré spotrebiteľov dokážu presvedčiť, aby si smartphone kúpili a tak by sa opäť mal stať najpredávanejším smartphonom Samsungu.

Galaxy S IV sa objavil aj na MWC 2013

Čo je celkom zaujímavé je to, že Murtazin tvrdí, že Samsung zariadenie priviezol aj na MWC 2013, no ukázal ho len vyvoleným v podobe vybraných novinárov a operátorov. Nie je sa teda čomu čudovať, že zrazu sa na internete o Galaxy S IV objavilo toľko noviniek.

Len včera sme Vám dali vedieť že niekto zariadenie otestoval pomocou AnTuTu, aplikácie, ktorá okrem skóre zaznamená aj špecifikácie. Potvrdilo sa, že nový Galaxy smartphone poskytne 4.99 palcový 1080p displej a osem-jadrový procesor Exynos 5 Octa.

Tak výkonnému procesoru budú sekundovať 2GB RAM a vnútorná pamäť o veľkosti 16/32/64GB. Na prednej strane nájdete 2MPx a na zadnej úžasný 13MPx fotoaparát. Nakoniec ešte Murtazin podotkol, že Galaxy S IV je už dávno v masovej výrobe a že na udalosť v New Yorku, ktorá sa bude konať 14. marca je Samsung viac než dobre pripravený.

Zdroj: MobileReview via PhoneArena