Úvod Piatková porcia (Piatková) Sobotňajšia porcia Android aplikácií 30.

(Piatková) Sobotňajšia porcia Android aplikácií 30.

1

Aj keď trošku oneskorená, piatková, či vlastne už sobotňajšia, porcia Android aplikácií v tridsiatej časti je tu. Veľkonočné sviatky sú v plnom prúde, i keď to naše počasie moc nepripomína atmosféru veľkej noci. Tak sa môžete počas upršaného a možno niekde aj zasneženého víkendu aspoň dobre pobaviť našom pravidelnou nádielkou kvalitného softvéru pre Android hračky. Dnes si v nej nájdete tieto appky a hry: Trainz Trouble, BBQScreen, Into the Dead, Fynch for Twitter, System Monitor a MediSafe Virtual Pillbox.

Trainz Trouble
unnamed-1

Väčšina chalanov mala v detstve sen, stať sa koordinátorom vlakovej dopravy. Hrávali sa tak v detskej izbe s miniatúrnymi vláčikmi a koľajnicami, tí šikovnejší si dokonca určite stavali aj krajinku z dostupných materiálov a farieb. Ak však máte aj vy takéto spomienky, nepochybne vás potešíme Android hrou Trainz Trouble, vďaka ktorej si môžete toto všetko z detských čias pripomenúť a ešte sa aj zábavno popritom odreagovať.

[app]com.n3vgames.trainztrouble[/app]

BBQScreen

Táto appka je určená len pre majiteľov Android zariadení s rootom. Ak ho teda máte, môžete využiť jej čaro. Čo vlastne BBQScreen dokáže? Jednoducho a užitočne zobraziť displej vášho Android zariadenia na PC v štýle HDMI prepojenia s TV, no tentokrát nepotrebujete žiadne otravné káble. Appka je navyše spracovaná v peknom HOLO dizajne, čo ocenia najmä zarytí Androiďáci.

[app]org.bbqdroid.bbqscreen[/app]

Into the Dead
unnamed-2

Vstúpte do sveta polomŕtvych ľudí! Dokážete však v nom vydržať? Teraz všetko záleží len na vašich schopnostiach. Ukážte vašu odvahu a nádej na záchranu, v Android hre Into the Dead to totižto budete veľmi potrebovať. Tá očarí predovšetkým jej kvalitnou hrateľnosťou a hororovou atmosférou, ktorú neodporúčam vychutnávať v neskorých nočných hodinách osamote.

[app]com.sidheinteractive.sif.DR[/app]

Fynch for Twitter
unnamed

Patríte medzi fanúšikov vtáčej sociálnej siete? Ak teda radi chodíte na Twitter, Android aplikácia s názvom Fynch by nemala chýbať vo vašej mobilnej hračke. Dokáže analyzovať dáta na časovej osi a vyhodnocovať zaujímavú aktivitu, a oveľa viac. Stačí len vyskúšať, k dispozícii je v obchode Google Play samozrejme zdarma.

[app]com.rn.fynch[/app]

System Monitor
unnamed-3

Radi kontrolujete chod vášho Android zariadenia? Musíte mať všetky činnosti a aktivity pod palcom? Appka System Monitor je potom to pravé. Poskytne vám užitočných 5 funkcií v jednej aplikácii. Samozrejmosťou sú šikovné widgety alebo informácie na uzamknutej ploche (v spolupráci s Android aplikáciou DashClock). Očiam navyše určite ulahodí lahodné spracovanie užívateľského prostredia v HOLO dizajne.

[app]com.cgollner.systemmonitor[/app]

MediSafe Virtual Pillbox
unnamed-4

Tak, táto Android appka je môžno určená skôr pre staršie vekové kategórie, no vedieť o nej nie je nikdy na škodu. MediSafe Virtual Pillbox sa totižto postará o to, aby užívateľ nikdy nezabudol na pravidelný príjem liekov alebo iných vitamínov, či maškŕt. Základom ale je poriadne nastavenie pred začatím jej používania, pretože ak si ju už raz nainštalujete a použijete, tak veľmi rýchlo zleniviete a zabudnete na čas dávkovania liekov.

[app]com.medisafe.android.client[/app]

Zdroj: Google Play Store
Foto: Google Play Store
Video: YouTube via Google Play Store