Úvod Výrobcovia LG LG porovnal displej na Optimus G Pro s displejom na Galaxy Note...

LG porovnal displej na Optimus G Pro s displejom na Galaxy Note 2. Uhádnete, kto vyhral?

3

LG v novom videu porovnáva displej na ich novom Optimus G Pro s Galaxy Note 2. Porovnania sú prehnané, no principiálne majú v LG pravdu.

Nový LG Optimus G Pro sa na minulotýždňovom Mobile World Congress zapáčil nejednému redaktorovi. Jeden z redaktorov serveru AndroidAuthority dokonca rozmýšľa, že svoj Galaxy Note 2 vymení za Optimus G Pro. To len aby som Vám dal približnú predstavu o tom, čo zariadenie ponúka a ako človeka ohúri.

Jedna z hlavných vecí, ktorá k zariadeniu nadšencov mobilných technológií priťahuje ako pestrofarebné kvety malé včielky je jeho 5.5 palcový full HD displej. Ide o IPS panel s ppi 400, čo spôsobuje neuveriteľnú ostrosť a nemôžeme zabudnúť ani na kalibráciu farieb, ktorá je taktiež výborná. Sony v kalibrácii farieb s novou Xperia Z zaostáva a to vo veľkom štýle. Ako sa Optimus G Pro darí proti zariadeniu, ktorému má konkurovať, Galaxy Note 2?

LG si myslí, že ich produkt je oveľa lepší než Galaxy Note 2 (you don’t say) a vôbec sa nehanbí nám to názorne predviesť. Koniec koncov, pozrite si video aj Vy, LG Optimus G Pro ponúka lepšie pozorovacie uhly, ostrejší obraz a prirodzenejšie farby než AMOLED na Note 2.

[youtube]756Ymy_5c-I[/youtube]

Keď sa už bavíme o veľkých displejom s veľkým rozlíšením. Včera sme sa dozvedeli o tom, že Samsung pracuje na novom, 5.9 palcovom full HD zariadení, ktoré by malo byť dostupné už v druhom polroku 2013. Či ide o Galaxy Note 3 si netrúfam tipnúť, no vyzerá to tak, že predstaviť by ho mohli už na IFA 2013 v Berlíne, kde boli predstavené aj prvé dve verzie Galaxy Note rodiny.

Čo na tieto dve zariadenia hovoríte Vy? Vymenili by ste Galaxy Note 2 za LG Optimus G Pro?

Zdroj: YouTube via AndroidAuthority