Úvod Aplikácie Falcon Pro pre Twitter aktualizovaný na v1.7, prináša očakávaný widget a veľa...

Falcon Pro pre Twitter aktualizovaný na v1.7, prináša očakávaný widget a veľa nových funkcií

1

Nie je žiadnym tajomstvom, že keď by sme si v redakcii mali vybrať jeden klient pre Twitter, bol by to Falcon Pro. Ponúka (subjektívne) najkrajší dizajn a jeden z najväčších repertoárov funkcií. Čo je však ešte dôležitejšie, je podpora, ktorú táto zaujímavá aplikácia dostáva od svojho vývojára Joaquima Vergèsa.

falconproaktualizacia-08

Dnešná aktualizácia prináša niekoľko dôležitých zmien a funkcií, na ktoré sme čakali nejeden piatok. Prvou obrovskou funkcionalitou, ktorá mi pri tomto klientovi chýbala bol poriadny widget. Vývojár sa „hecol“ a widget pripravil a to poriadny. Na Nexus 4 zaberie celú jednu obrazovku a čo je na ňom výborné je to, že umožňuje scrollovanie. Vidím teda všetky nové Tweety, ktoré okrem toho môžem obnoviť a aby toho nebolo málo, môžem si prepnúť zobrazenie medzi streamom a zobrazením kde ma niekto spomenul. Nechýba ani tlačidlo na rýchly Tweet.

falconproaktualizacia-11 falconproaktualizacia-14

Ak nie ste fanúšikmi widgetov, ktoré Vám zaberú celú jednu obrazovku, na výber máte aj tzv. Quick Actions widget, ktorý je veľký 4×1 a zobrazí rýchle odkazy na Váš stream a tak isto zobrazí počet nových Tweetov. Nových funkcií je viac než dosť, celý zoznam zmien nájdete na tomto odkaze.

Ktorú aplikáciu pre prezeranie Twitteru používate Vy? Ak ste si nás ešte nepridali, tak tak rozhodne spravte, na Twitter posielame všetky nové články a to hneď ako ich publikujeme na webe. Nasledujte nás na @AndroidPortalSK

[app]com.jv.falcon.pro[/app]

Zdroj: Google Play