Úvod Aplikácie CCleaner pre Android je už vo výrobe, prinesie možnosť vyčistiť si smartphone...

CCleaner pre Android je už vo výrobe, prinesie možnosť vyčistiť si smartphone pomocou jedného kliknutia

6

Piriform, spoločnosť, ktorá sa špecializuje na softwarovú optimalizáciu chodu počítačov včera na svojom blogu vydala dôležité oznámenie. Ohlásili totiž, že obľúbený CCleaner bude už čoskoro dostupný aj pre Android. Firma neposkytla žiadne informácie o približnej dostupnosti a ani o cene, no predpokladá sa, že pôjde o software, ktorý bude zadarmo, podobne ako jeho veľký PC brat.

CCleaner je široko známy software, či už používate Windows alebo Mac. Už roky nám pomáha zbaviť sa nežiadaných dočasných súborov, cache a cookies. Tak isto nám pomáha opravovať registre a celkovo tak zrýchliť počítač.

Google Play samozrejme nie je prázdny, funkčnosťou podobné aplikácie v ňom už sú, takže bude zaujímavé sledovať v čom bude CCleaner unikátny. Taktiež by bolo výborné ak by Piriform CCleander pre Android optimalizovali aj pre verziu 2.3 alebo dokonca ešte nižšie.

Keď tím Piriform CCleaner sprístupní na Google Play Vás samozrejme budeme informovať. Zatiaľ nám do komentárov môžete napísať, že aké aplikácie používate momentálena ktoré fungujú najlepšie.

Zdroj: Piriform via AndroidAuthority