Úvod Novinky Hry Castle Defense: Stiahnite si špičkovú „vežičkovku“

[Video] Castle Defense: Stiahnite si špičkovú „vežičkovku“

2

Po dlhšom čase sa nám zase na svetle sveta objavila zaujímavá hra zo tzv. „tower defense“ žánru, ktorý je medzi používateľmi veľmi obľúbený.

V tejto hre s názvom Castle Defense budete musieť odolávať všemožným duchom, škriatkom, barbarom a iným potvorám, ktoré sa budú snažiť preniknúť cez vaše územie. Cestu im znepríjemníte bojovými vežami s útočným, magickým, alebo obranným charakterom, pričom ich okrem vylepšovania počas hry môžete následne šperkovať aj v menu za nadobudnuté kryštály.

unnamed (2)

Podobne je k dispozícii aj levelovanie charakteru hrdinu, many alebo životnej energie. V každej lokácii musíte zvládnuť tri úrovne obtiažnosti, časom pribudnú rôzne misie či nekonečný mód, kde sa budete snažiť odporovať čo najväčšiemu počtu nájazdov nepriateľov.

unnamed (1)

Hra je prispôsobená do príjemnej animovanej grafiky, zvuky tak isto neobťažujú a ovládanie je jednoduché a prirodzené. Fanúšikovia žánru majú určite na pár hodín o zábavu postarané. Pozrite si promo video k hre a následne si ju môžete bezplatne stiahnuť z odkazu pod ním.

 

[youtube]kUCQyfRFWwY[/youtube]

[app rating=“5″]com.hz.game.cd[/app]