Úvod Hry Tip na hru: Filmová šibenice – uhádnete z akého českého filmu pochádza...

Tip na hru: Filmová šibenice – uhádnete z akého českého filmu pochádza výrok?

0

Dnes sa nám do schránky dostala veľmi pekná a zaujímavá aplikácia Filmová šibenice. Celá hra je postavená na jednoduchom princípe obesenca, v ktorom musíte hádať písmenka až z nich postavíte názov filmu, v ktorom sa nachádzal daný výrok.

sibenice1 sibenice2

Za hrou stojí nové vývojárske štúdio Red Sparrow Design, ktoré túto hru najskôr vydali pre iOS zariadenia, kde sa okamžite udomácnila. Hra sa po zverejnení na AppStore dostala na prvé miesto. Odvtedy už však klesla, no to nič nemení na fakte, že naši iOS kolegovia ocenili kvalitu tejto hry.

Ľudia sa nás často pýtali, kedy spravíme verziu aj pre ich telefón. Bola to teda len otázka času, kedy bude hra dostupná na Google Play

Vašou úlohou bude zachrániť Querentina Tentarina od smrti popravením tak, že uhádnete názvy 50 filmov. Hra momentálne obsahuje až 470 výrokov z legendárnych českých filmov. Vývojári prisľubujú aj medzinárodnú verziu, kde budeme hádať aj filmy, ktoré boli natočené v iných krajinách.

sibenice3 sibenice4 sibenice5

Celkovo ide o veľmi peknú aplikáciu, ako nápadom, tak aj spracovaním. Čo však môže byť malinkou prekážkou je jej cena, ktorá je €0,79, no nejde o nič závratné. Kedykoľvek to človek zaplatí za MHD. Vývojárov sme sa spýtali, či plánujú aj slovenskú verziu. Keď nám odpíšu, dáme Vám vedieť.

[app rating=“8.8″]air.rs.filmovasibenice[/app]

Zdroj: Google Play