Úvod Novinky Samsung Galaxy S IV GT-I9500: Objavili sa ďalšie fotky z jeho fotoaparátu

Samsung Galaxy S IV GT-I9500: Objavili sa ďalšie fotky z jeho fotoaparátu

1

Na internete sa dnes objavili ďalšie testovacie fotky zo Samsung Galaxy S IV GT-I9500, ktoré potvrdzujú, že zariadenie príde s 13MPx zadným fotoaparátom. Fotky sa objavili na niekoho Google+ účte, no dotyčný fotky stihol stiahnuť. Podľa EXIF informácií by Samsung Galaxy S IV mal používať senzor od Sony, ktorý by mal pravdepodobne byť Exmor RS.

Tento senzor už používa vlajková loď japoncov, Xperia Z. Ak sa Samsung skutočne rozhodol pre senzor od Sony, očakávajte funkcie ako nahrávanie HDR videa, či vylepšený výkon v situáciách s horšenými svetelnými podmienkami.

Okrem toho si ústa pustil „na špacír“ vedúci výroby Galaxy S IV, ktorý o fotoaparáte v Galaxy S IV povedal, že príde s funkciou, ktorá sa bude volať Samsung Orb. Vďaka tejto funkcii budete vedieť vytvárať 360 stupňové panorámy. Inžinier zo Samsungu ju okomentoval takto: „takmer troj dimenzionálny zážitok z prezerania,“ a „je dokonca lepšia, než Photo Sphere.“

1 2

3 4 5

Čo teda hovoríte na prospekt fotoaparátu na Galaxy S IV? Boli by ste spokojní s Exmor RS alebo by ste radšej vyskúšali revolúciu v podaní UltraPixelov?

Zdroj: SamMobile