Úvod Dohady Samsung Galaxy Note 8.0 sa začne predávať koncom marca za €359

Samsung Galaxy Note 8.0 sa začne predávať koncom marca za €359

1

Samsung Galaxy S4 môže byť najočakávanejším zariadením, ktoré nás už čoskoro poctí svojou návštevou, no rozhodne nejde o jediné zaujímavé Galaxy zariadenie, na ktoré sa tešíme. Na internet sa totiž dostali ďalšie informácie ohľadom Galaxy Note 8.0.

Podľa tablet.bg je predaj „zabijáka iPad mini“ naplánový na koniec marca. Server Tablet.bg už niekoľkokrát správne odhadol situáciu a vďaka nim sme sa napríklad dozvedeli, kedy sa začne predávať Asus MeMo Pad.

Okrem predpokladaného dátumu dostupnosti nám redaktori Tablet.bg poskytli ešte jeden zaujímavý údaj. Cenu. Samsung Galaxy Note 8.0 by sa mal predávať za cenu okolo €359.

Rozhodne teda nejde o najlacnejší tablet všetkých čias. Jeho cena je dôležitá hlavne z toho dôvodu, že 7.9 palcový tablet od Apple stojí €349. Obe ceny sú za verzie s Wi-Fi s 16GB vnútornou pamäťou. 3G verzia Note 8.0 by sa mala predávať za €449, čo je opäť viac než iPad mini, ktorý stojí €429.

note8leak

Na druhej strane si nie som istý, či je na mieste porovnávať tieto dva tablety. Predsa len, aj napriek tomu, že nie veľa ľudí obľubuje Android tablety (okrem Nexus 7) má Galaxy Note 8 ponúknuť viac než iPad Mini. Štvor-jadrový procesor Exynos o tatket 1.6GHz, 2GB RAM, displej s rozlíšením 1280 x 800, S Pen, microSD a dva fotoaparáty (5MPx/1.3MPx).

iPad mini s jeho 512MB RAM a displejom s rozlíšením 1024 x 768 nech je radšej ticho.

Zdroj: Tablet.bg via AndroidAuthority