Úvod Anketa Ranná anketa: Kto sa stane najlepším výrobcom Android zariadení v roku 2013?

Ranná anketa: Kto sa stane najlepším výrobcom Android zariadení v roku 2013?

3

Medzi výrobcami rôznych operačných systémov ale aj medzi výrobcami zariadení pre rovnaký operačný (v našom prípade Android) zúri neúprosná vojna. Samsung v roku 2012 prevalcoval všetkých, keď sa mu podarilo zarobiť $12 miliárd. Ďakovať môžu svojmu marketingovému oddeleniu, ktoré sa postaralo o to, že všetci sa dozvedeli o „the next big thing“.

Táto situácia nás teda privádza do roku 2013, kde sa taktiež očakáva vojna, v ktorej sa nikto s nikým nemazná. HTC je príkladom, keď stačilo, že sa im nevydaril jeden rok a už to s nimi ide dolu kopcom. Čaká to isté aj Samsung alebo budú ešte silnejší? A čo LG? Postarali sa o Nexus 4 a špekulácie tvrdia, že sa postarajú aj o Nexus 5.

Samozrejme nemôžeme zabudnúť na výrobcov ako Huawei, ktorý sa po Apple a Samsungu stal tretím najväčším výrobcom smartphonov. S ich novou politikou, ktorá je zameraná na kvalitu spracovania a vysoký výkon sa môže situácia pekne skomplikovať.

Zahrajte sa teda na analytika pre mobilné produkty a predpovedzte čo sa stane, kto bude prvý, kto bude posledný a v akom poradí sa umiestnia všetci ostatní. Boli by sme radi, ak by ste sa zapojili aj do diskusie, v ktorej môžete napísať prečo si myslíte, že vyhrá práve ten Váš výrobca.

[poll id=“92″]