Úvod Výrobcovia HTC Objavili sa ďalšie fotky HTC One, tentokrát zobrazujú zariadenie v celej...

[Aktualizované +VIDEO] Objavili sa ďalšie fotky HTC One, tentokrát zobrazujú zariadenie v celej jeho kráse

1

Ak Vás dnešný render HTC One nijako nepresvedčil, tak Vás možno presvedčia nasledujúce fotky. Len pár hodín pred oficiálnym predstavením totiž po internete začalo kolovať video, v ktorom toto zariadenie niekto predstavil. Len po pár minútach však bolo toto video stiahnuté z internetu. Pár ľudom sa však podarilo odfotiť screenshoty a tak sa môžete pozrieť ako bude tento smartphone vyzerať naživo.

1 2 3

Človek, ktorý zariadenie predstavoval nehovoril po anglicky, no redaktori PhoneArena sa dovtípili, že ide o 4.7 palcový Full HD displej, štvor-jadrový procesor Snapdragon 600, 2GB RAM, 32GB vnútornej pamäti, 2,300mAh baterku. Nové užívateľské rozhranie Sense 5.0 pôsobí minimalisticky, podobne ako samotný dizajn zariadenia, ktoré je široké 9.3mm.

4 5 6 7

Zvuk predným reproduktorov by mal mať silu 93dB, čo je celkom hlasné, resp. hlasnejšie, než akékoľvek reproduktory dnešných smartphonov. Pomocou procesoru Snapdragon 600 dokázali v benchmark aplikácii Quadrant dosiahnuť skóre až 12,000, čo tiež nie je na zahodenie. Na zariadení beží Android 4.1.2 a Android 4.2 je už vo fáze posledných úprav. Asi najväčším tajomstvom ostáva jeho fotoaparát, ktorý by mal byť kvalitnejší, než akýkoľvek iný z HTC, či zariadení iných výrobcov.


HTC One First Look 1922013 by perseus007

Ak ste ešte nepostrehli, udalosť bude pokrývať v našom liveblogu, takže sa k nám nezabudnite pridať!

Zdroj: Telefonino via PhoneArena