Úvod Aplikácie LockerPro: Upravte si lockscreen podľa seba

LockerPro: Upravte si lockscreen podľa seba

3

V posledných pár dňoch bolo ohľadom lockscreenov veľké haló a to vďaka aplikácii pod názvom DashClock Widget. Má však jednu veľkú nevýhodu a to tú, že funguje len pod Android 4.2.x. My sme sa Vám teda rozhodli priniesť alternatívu, ktorá sa síce výzorovo vôbec nepodobá, no funkčnosťou je na tom veľmi podobne.

lockerpro

LockerPro je aplikácia určená pre Android 4.0+ a úplne prerobí Váš lockscreen. Nahradí ho jednoduchým, pekným a hlavne čistým dizajnom, ktorý zobrazí len to najdôležitejšie a to hodiny, zmeškané hovory, či posledné notifikácie. Okrem dostanete aj možnosť „prišpendliť“ si do hornej lišty Vaše obľúbené aplikácie pre rýchly prístup.

lockerpro1 lockerpro3 lockerpro4

Aplikácie prichádza s mimoriadne veľkými možnosťami, minimálne čo sa týka nastavení. Ak teda nemáte Android 4.2.x ale máte Android 4.0+, rozhodne vyskúšajte aj túto aplikáciu, ak teda nie ste spokojní so svojim lockscreenom. Jedinou nevýhodou LockerPro je fakt, že za prémiovú verziu budete musieť zaplatiť 2,99€, no ak sa Vám páči ako Vám skrášli Vaše zariadenie, rozhodne sa to oplatí.

1 2 3 4 5

[app]com.productigeeky.lockerpro[/app]

Zdroj: Google Play