Úvod Výrobcovia LG LG konečne predstavil Optimus G Pro, poznáme špecifikácie, cenu aj dostupnosť

LG konečne predstavil Optimus G Pro, poznáme špecifikácie, cenu aj dostupnosť

2

LG už Optimus G Pro predstavil pred pár dňami, no len pre kórejský trh. Dnes však máme všetky informácie, ktoré potrebujeme na naše technologické uspokojenie. Nové zariadenie poskytne full HD 1920 x 1080 displej o veľkosti 5.5 palcov.

Pod displejom nájdeme tikať 1.7GHz štvor-jadrový procesor Snapdragon 600, 2GB RAM, 32GB vnútornej pamäti (s podporou microSD) a vymeniteľnú 3,140mAh baterku s podporou bezdrôtového nabíjania. Na zadnej strane na nás pozerá 13MPx fotoaparát a keď telefón prevrátime na prednú stranu nad displejom nájdeme 2MPx senzor. Okrem toho sa môžeme tešiť na LTE konektivitu a Android 4.1.2 s používateľským rozhraním UX od LG.

V tlačovej správe sme sa dozvedeli, že kórejci tento smartphone dostanú už budúci týždeň a o nás ostatných reč nebola. Cenovo sa máme pripraviť na 968,000 wonov, čo je v prepočte €672, aj keď takto jednoducho sa to prepočítať nedá. LG Optimus G Pro bude vystavený už budúci týždeň v Barcelone na MWC 2013, takže Vám o ňom už čoskoro prinesieme viac informácií.

Zdroj: LG via AndroidCentral