Úvod Konkurencia Apple HTC One vs iPhone 5: Porovnanie fotoaparátov, v ktorom dominujú ultrapixely

HTC One vs iPhone 5: Porovnanie fotoaparátov, v ktorom dominujú ultrapixely [Nevhodné pre mobilné pripojenie]

1

Inovatívny fotoaparát na HTC One je jednou z funkcií, ktorá má vytrhnúť taiwanského giganta z problémov. Inovácia od HTC prichádza v unikátnom senzore fotoaparátu, ktorý je zložený z troch vrstiev veľkých pixelov (UltraPixelov). Toto rozloženie by malo zabezpečiť lepšie fotky v rôznych svetelných podmienkach.

Testovacie fotky HTC One sme už videli, či už išlo o tie, ktoré HTC nafotil sám alebo tie, ktoré nafotili redaktori počas jeho predstavenia.

Našťastie pre nás však CNET Asia publikoval rýchle porovnanie medzi fotoaparátom na HTC One a fotoaparátom na iPhone 5. HTC fanúšikovia sa môžu tešiť, keďže fotka z HTC One vyzerá krajšie, než fotka z iPhone 5. Osoba, ktorá bola subjektom fotenia je v prípade iPhone 5 až príliš svetlá. HTC One s tým problém nemal a fotku pripravil skutočne peknú.

Začiatok je to teda solídny, no predtým než vyhlásime finálny verdikt budeme musieť vidieť porovnanie s Nokia Lumia 920 a Sony Xperia Z. Nižšie už nájdete všetky odfotené fotky. Vrchná pochádza z HTC One a spodná z iPhone 5.

1

12

2

22

3

32

4

42

5

52