Úvod Výrobcovia Asus Asus FonePad „potvrdený“ serverom Digitimes, uvidíme ho už tento mesiac na MWC

Asus FonePad „potvrdený“ serverom Digitimes, uvidíme ho už tento mesiac na MWC

1

Včerajší príbeh mohol znieť ako nevydarená konšpiračná teória, no predstavte si, ono to nakoniec môže byť pravda. Asus FonePad je pravdepodobne skutočne vo výrobe.

Len dva dni po prvých informáciách o FonePad, sedem palcovom tablete sa ázijský server Digitimes, zaoberajúci sa špekuláciami rozhodli preveriť, čo je na tom pravdy. Dnes „potvrdzujú“ skutočnosť takéhoto zariadenia. Taiwanský web nie je jeden z najdôveryhodnejších zdrojov, no veľa krát sa im podarilo zariadenie odhaliť ďaleko pred jeho predstavením.

Asus-FonePad

Najnovšie informácie nám neponúkajú oveľa viac, než už vieme. Zdvihla sa jedine cena, z $265 na približne $271 až $305. Neznie to veľmi presvedčivo, že? Hlavne keď špecifikácie ostávajú úplne rovnaké.

Zariadenie by malo prísť s 1280 x 800 IPS displejom, 1GB RAM, 16GB vnútornou pamäťou, Android 4.1 Jelly Bean, 3MPx zadným fotoaparátom, Wi-Fi, Bluetooth, GPS a 3G. Čoho sa však obávame je procesor, ktorý by mal byť Intel Atom Z2420.

Ide o procesor, ktorý bol predstavený s myšlienkou šetriť baterku a využívaný mal byť v rozvojových krajinách. Čo teda robí v 300 dolárovom tablete?

Nevadí, Digitimes tvrdí, že Asus by toto zariadenie, FonePad, mohol predstaviť na tohtoročnom Mobile World Congress. Disponovať by mal schopnosťou telefonovania, no či to bude pravda, skutočne nevieme. Čo si myslíte Vy?

Zdroj: Digitimes via AndroidAuthority