Úvod Smartphony Dohady 5.7 palcový Tegra 3 smartphone s 32 megapixelovým fotoaparátom

5.7 palcový Tegra 3 smartphone s 32 megapixelovým fotoaparátom

0

Ešte ste nečítali noviny? Vonku zúri vojna. Vojna megapixelov, ktorá je podľa niekoho najdôležitejšia vec, ktorá sa kedy stala a podľa niektorých dôležitá vôbec nie je. Ak by ste sa však chceli pobaviť, čítajte ďalej. Jeden čínsky výrobca totiž pracuje na 5.7 palcovom smartphone, ktorý ponúkne až 32MPx zadný fotoaparát.

Ak si myslíte, že ide o senzor s najväčším počtom megapixelov, tak sa mýlite. Vašim favoritom je stále Nokia 808 PureView, ktorá ponúka celkovo 41 takýchto extrémne dôležitých jednotiek kompenzácie.

zopo

Vec sa však má tak, že narozdiel od PureView má Zopo pár výhod. Napríklad 5.7 palcový displej, štvor-jadrový procesor Tegra 3 taktovaný na 1.6GHz, či 5MPx predný fotoaparát a „3D Stereo Gaming“.

Spomenuté informácie pritom nie sú žiaden leak. Boli oficiálne potvrdené, no na druhej strane je to všetko čo zatiaľ vieme. Nevieme kedy sa toto zariadenie objaví na trhu, na akých trhoch sa objaví a koľko bude stáť.

Čo ak príde s 512MB RAM alebo 4GB vnútornej pamäti? A čo ak bude mať displej s rozlíšením 800 x 480 a baterkou veľkou ako hrášok, v Číne je predsa možné všetko, no nie? Každopádne, ak sa tomuto zariadeniu podarí dostať do obchodov, budeme Vás informovať!

Zdroj: AndroidAuthority