Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Pudding Camera – Alternatíva pre fotografovanie s vašim Android...

Tip na aplikáciu: Pudding Camera – Alternatíva pre fotografovanie s vašim Android smartfónom

1

Radi fotografujete všetko okolo vás s Android smartfónom? Potom určite neprehliadnite skvelú aplikáciu s názvom Pudding Camera, ktorá predstavuje alternatívu za predinštalovanú aplikáciu pre fotoaparát, a je samozrejme dostupná v obchode Google Play zadarmo.

Nainštalovaná Android aplikácia Pudding Camera ponúkne užívateľovi, okrem základnej funkcie fotenia priamo cez túto aplikáciu, množstvo iných, zaujímavých funkcií, ako napríklad možnosť pridať do záberu niektorý filter z pestrého výberu v ponuke, ktorý spraví vaše dielo o niečo zaujímavejšie. Nechýba ani populárny efekt Fish-eye, Triplex alebo Motion. Celkovo má tak byť v Pudding Camera k dispozícii až 72 efektov, dostupných na úpravu fotiek, a podľa slov uvedených v Google Play, v popise aplikácie, sú všetky navyše zdarma.

Aplikácia sa taktiež môže chváliť s kopou nastavení a s okamžitým zdielaním fotografií na sociálne siete. Kvalitné spracovanie dostalo aj jednoduché užívateľské prostredie, ktoré ulahodí i náročnejšiemu oku. S cenovkou 0 Euro si myslím, že nepredstavuje veľký problém ju nainštalovať a prakticky vyskúšať.

unnamed2 unnamed3

[app]com.kth.PuddingCamera[/app]

Zdroj: Google Play Store
Foto: Google Play Store