Úvod Novinky Sony Xperia Z: V Nemecku bude stáť €649

Sony Xperia Z: V Nemecku bude stáť €649

0

Nemecká stránka giganta medzi predajcami, Amazonu, práve nacenila nový high-end od Sony, Sony Xperia Z. Cena je to za to poriadna, ak by ste novinku chceli (v 16GB verzii), zaplatiť budete musieť €649. Je to teda ďalší dôkaz toho, že zákazníci z Európy si smartphone pod €600 nebudú vedieť kúpiť.

Amazon zatiaľ nepotvrdil, kedy zariadenie začne predávať, no bude to koncom februára (podobne ako v Poľsku) alebo v marci.

Nová Xperia Z bude pravdepodobne jediným kúskom, ktorý si v Európe budeme vedieť kúpiť, keďže Xperia ZL sa nebude predávať v UK, Taliansku a ani v ďalších krajinách. O vývoji Vás však budeme informovať.

xperiazcenanemecko

Sony Xperia Z a ZL spolu zdieľajú veľa špecifikácií a funkcií ako Android 4.1 Jelly Bean, 5 palcový Full HD displej s Mobile Bravia engine, LTE, HSPA, NFC, dvoj-pásmovú Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.), štvor-jadrový procesor Snapdragon o takte 1.5GHz, 2GB RAM, 13MPx zadný fotoaparát so senzorom Exmor RS, 2MPx predný fotoaparát a podporu pre microSD. Narozdiel od ZL je Xperia Z vode a prachu odolná.

Zdroj: Amazon via UnwiredView