Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy S II by mal dostať aktualizáciu na Android 4.1 Jelly...

Samsung Galaxy S II by mal dostať aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean už vo februári

1

Ak ste si aj Vy kúpili Samsung Galaxy S II, február je mesiac, ktorý bude pre Vás dôležitý. Podľa posledných informácií v ňom totiž spomínané zariadenie dostane aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean.

Píše o tom server CNET, hovorca Samsungu prezradil, že singapurský model Galaxy S II dostane aktualizáciu na Jelly Bean už začiatkom februára.

Zo skúseností však vieme, že Samsung túto aktualizáciu nevypustí naraz, no po častiach, pravdepodobne po štátoch. Na Slovensko by teda mohla doraziť do konca februára.

Samsung i9100 Galaxy S II môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Samsung prednedávnom prehlásil, že predal 40 miliónov kusov Galaxy S II od jeho predstavenia v apríli 2011, keď bol predstavený s Android 2.3 Gingerbread. Novšieho modelu, Galaxy S III sa predalo podobne veľa, no s jediným rozdielom, zvládol to len za sedem mesiacov.

Minulý týždeň Samsung predstavil nový smartphone, Samsung Galaxy S II Plus, ktorý sa nápadne podobá na Galaxy S II, no s tým rozdielom, že na ňom beží Android 4.1.2 Jelly Bean. Jeho špecifikácie nie sú nijak ohromujúce: 4.3 palcový WVGA displej, dvoj-jadrový 1.2GHz procesor a 8GB internej pamäti.

Graf ceny produktu Samsung i9100 Galaxy S II poskytuje server Heureka.sk

Zdroj: GSMArena via Uwired View